André van Duin niet verbaasd over TVOH-schandaal

Andre van Duin over TVOH
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Velen waren geshockeerd toen de misstanden van The Voice of Holland naar buiten kwamen. André van Duin niet, hij is eigenlijk helemaal niet verbaasd over het wangedrag dat zich achter de schermen heeft plaatsgevonden.

In de uitzending van BOOS werd het seksueel grensoverschrijdend gedrag van Ali B, Jeroen Rietbergen en Marco Borsato aan het licht gebracht. En hoewel velen geshockeerd waren door de BOOS-uitzending, verbaasde het André van Duin eigenlijk niets.

‘Het gebeurt al duizenden jaren’

,,Het is vreselijk, maar het is iets van alle tijden. Het is niet zo nieuw wat er nu gebeurt”, legt André uit in weekblad Weekend. Hij benadrukt dat dit ook vaak voorkomt in andere sectoren. ,,Het gebeurt in het bedrijfsleven ook allemaal. Het is alleen nieuws omdat het bekende mensen zijn.”

Wel benoemt hij dat het gedrag grensoverschrijdend is en absoluut niet door de beugel kan. ,,Het had natuurlijk niet mogen gebeuren, zeker niet met minderjarigen, je moet je machtspositie nooit misbruiken. Maar zoals gezegd, ik denk niet dat het iets van deze tijd is. Het gebeurt al duizenden jaren.”

Tags

André van DuinThe VoiceThe Voice of HollandTVOH

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie