André van Duin wil nooit meer een partner

Andre van Duin
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Eerder liet André van Duin weten een nieuwe relatie niet uit te sluiten. Maar nu is hij toch van mening veranderd. Na het verlies van zijn grote liefde Martin, blijft André liever alleen. ,,De behoefte aan een andere man is weg.”

Overdag niet thuis zijn

Het is nu anderhalf jaar geleden dat André afscheid moest nemen van Martin, die aan de gevolgen van botkanker overleed. Het gemis is er nog dagelijks en alles in zijn huis doen hem nog denken aan Martin.

Daarom begraaft André zich liever in zijn werk, zodat hij er niet continu aan hoeft te denken. ,,Dan hoef ik overdag niet thuis te zijn en ’s avonds ga ik direct slapen”, vertelde hij al eerder aan weekblad Story.

André hoeft niemand meer

Maar toen hij wat minder druk werd sloeg de eenzaamheid toe. Misschien had hij tóch wel behoefte aan een nieuwe liefde, liet hij weten. ,,Maar die man is niet op mijn pad gekomen”, vertelt André aan Story.

,,Niemand heeft aangebeld of geschreven. Bij mij is de behoefte aan een partner er inmiddels ook niet meer.” Inmiddels vindt hij het prima om vrijgezel te blijven, ruimte om aan een andere man te denken is er niet. ,,Als er niemand op mijn pad komt, is dat prima.”

Tags

André van Duinpartnerverlies

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie