André van Duin zet grote stap met nieuwe liefde: ‘Samenwonen!’

André neemt de grote stap
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

André van Duin heeft opnieuw geluk in de liefde gevonden bij Fernando Reyes. En het stel laat er geen gras over groeien: ze gaan namelijk al samenwonen!

Ondanks het enorme verdriet om het overlijden van zijn echtgenoot Martin, stond André van Duin weer open voor de liefde. ,,Martin heeft me ook gezegd dat hij wilde dat dat zou gebeuren”, zei hij eerder. ,,Hij kende mij als geen ander en wist dat ik niet iemand ben om alleen te zijn. Zijn zegen heb ik dus.”

‘Hij komt bij mij wonen!’

Toch vond André het moeilijk om met zijn nieuwe liefde naar buiten te treden. Hij vreesde dat iedereen het ‘een beetje snel’ zou vinden, twee jaar na het overlijden van Martin. Maar tot zijn grote opluchting wenst iedereen hem het geluk toe.

Hij kan dan ook niet wachten om meer groot nieuws met de wereld te delen. ,,Fernando gaat zo meteen nog één keer naar Spanje om een aantal zakelijke en praktische dingen te regelen. Maar daarna komt hij bij mij wonen!”, onthult André in weekblad Story. ,,Heerlijk toch? Ik ben eigenlijk nooit zo van cadeautjes op mijn verjaardag, maar dat hij er is, is natuurlijk een prachtig geschenk op mijn vijfenzeventigste!”

HIER gaan ze samenwonen

André woont in een prachtig grachtenpand in Amsterdam. Het pand stond een tijd terug even te koop voor de prijs van 5 miljoen euro, maar André heeft toch besloten er te blijven wonen. Sinds het overlijden van Martin, woont André er alleen. Maar gelukkig komt daar binnenkort verandering in.

Neef van Corry Konings

Fernando, die geen onbekende is in de showbizz, past goed in het leven van André. Fernando is de neef van Corry Konings, iets wat hij in het eerste interview nog niet wilde benoemen. Jarenlang waren Fernando en Corry onafscheidelijk, totdat haar biografie in 2009 uitkwam. Daarin heeft ze uitspraken gedaan over de ouders van Fernando, iets wat hij Corry niet kan vergeven.

,,Wij hebben nauwelijks contact meer”, aldus Corry in Story. Toch gunt ze haar neef en André al het geluk. ,,Ik hoef ook geen contact met iemand te hebben om hem alle geluk te gunnen. Dat is wel degelijk het geval. En ik vind het zeker geweldig voor André. Fijn dat hij niet meer zo alleen hoeft te zijn.”

Wél gezamenlijke foto’s

Maar wanneer er een kijkje genomen wordt op de Facebookpagina van Fernando, valt het op dat hij wel foto’s met Corry heeft gedeeld. Op een foto die hij heeft gedeeld van een familiedag, lijkt het alsof de twee een liefdevolle band hebben met elkaar: ze houden elkaars hand vast en lijken het naar hun zin te hebben.

Tags

André van DuinCorry KoningsLiefdeOnthulling

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie