André voor schut bij Shownieuws: ‘Waarom zegt niemand iets?’

André staat voor schut op live tv
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

André Hazes zat gisteren aan tafel bij Shownieuws, maar heeft zich naar eigen zeggen behoorlijk voor schut gezet. ,,Het is me gewoon wéér gelukt.”

André Hazes had gisteren samen met Mart Hoogkamer een persdag om hun nieuwe single te promoten. De dag sloten ze af bij Shownieuws. ,,Dus we komen aan bij Shownieuws, visagie gehad en we gaan in die uitzending zitten. Dat is live”, begint André zijn verhaal op Instagram Stories. ,,En het was een lange dag dus mijn manager en Djarno die zitten een beetje weg te dommelen.”

Klodder satésaus

Maar in de laatste minuten van de uitzending valt het Djarno plotseling op dat er iets mis is met het shirt van André. ,,Heb ik blijkbaar zó een klodder satésaus op mijn shirt. Dus de uitzending is klaar, mijn manager komt met mijn overhemd aan en ze zegt: ‘Doe maar lekker je hemd aan’. Maar ze gaan zó stuk met zijn tweeën.”

Voor schut

André begrijpt er niks van. ,,Dus op een gegeven moment vertelt ze me dus wat er aan de hand is en ik kijk: zo’n plakkaat. Ik heb teruggekeken. Ik ga het jullie nu laten zien. Het is echt vreselijk”, zegt de zanger, terwijl hij de beelden van de uitzending deelt. ,,Niemand heeft iets gezien. Niemand heeft iets gezegd… Dat geloof ik niet. Ik heb met iedereen staan praten. Dus het kán niet dat niemand dit heeft gezien.”

De zanger baalt behoorlijk. ,,Ik heb het wéér geflikt. Ik dacht dat ik mezelf niet meer voor l*l kon zetten, maar het is me gewoon weer gelukt. Ik ben trots op mezelf.”

Tags

ANDRE HAZES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck