André woest op roddelende weekbladen

Door: DitjesenDatjes
19-09-2019

André Hazes is helemaal klaar met de geruchten die verschillende roddelbladen al weken verspreiden. De zanger wil voor eens en altijd duidelijk maken dat er absoluut niets waar is van de roddels.

Uit de hand

Op Instagram schrijft André een post bij een foto van de voorpagina van een van de roddelbladen. Op de foto is te zien dat het blad schrijft dat André Hazes misschien een geheime date heeft gehad met Imanuelle Grives. Het volgende schrijft André bij de foto: ,,Ik heb tijden mijn mond gehouden omdat het mij weinig interesseert wat er over mij word geschreven.” Hij vertelt dat hij heeft besloten nu van zich te laten horen. ,,Het loopt uit de hand. Mensen worden meegenomen in verhalen door bladen als Story.”

Amicaal

André wil dat de mensen die de verhalen in de bladen schrijven nadenken over de consequenties van de artikelen. ,,Mijn zoon leest later dingen over zijn vader die niet waar zijn, en niet eens in de buurt van de waarheid liggen.” Verder in zijn bericht beweert hij nooit te zijn vreemdgegaan. Hij legt uit dat die een amicale jongen is en dus regelmatig een arm om iemand heen slaat of een hand vastpakt. Maar dat hij absoluut niet vreemdgaat. ,,Maar ik ken mijn grenzen en dat vertrouwen heb ik ook nooit beschaamd van Monique. Ik heb nooit staan zoenen met Nikkie Plessen in een Palladium. Ik heb nooit een date gehad met Imanuelle, ik heb Jamie Been nog nooit in mijn leven ontmoet en ik ben benieuwd naar wat er nu weer staat over mij en ene Romy.”

Hoewel André de geruchten over vreemdgaan ontkent, bleken de roddels over een eventuele relatiecrisis wel waar te zijn. De zanger vertelde vorige week in Beau dat hij en Monique (tijdelijk) niet meer samenwonen.

Meer DenD