André zit in moeilijke periode: ‘Zegt voetbaltoernooi af’

André zegt voetbaltoernooi af en vlucht naar New York
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De voetbalclub van Wesley Sneijder organiseerde afgelopen weekend een benefietwedstrijd voor Oekraïne. Ook André Hazes zou komen, maar die zei op het laatste moment tóch weer af. ,,Hij zit in een lastige periode.”

DHSC, de voetbalclub van Wesley Sneijder, hield afgelopen weekend een inzamelingsactie voor de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne. Onderdeel van het programma was een benefietwedstrijd. Onder anderen zangers Rolf Sanchez en Mart Hoogkamer voetbalden tegen een groep influencers.

André afwezig vanwege media?

En omdat Wesley en André goede vrienden zijn, zou ook hij meedoen aan het toernooi. Maar op het laatste moment heeft de zanger toch afgezegd. De media was in overvloed aanwezig, maar volgens coach Roy van Rossum was dat niet de reden van de afwezigheid van André. ,,Hij zit gewoon even in een lastige periode. Dat hebben we allemaal weleens”, zei hij in gesprek met De Telegraaf.

Vermagerd

Onlangs werd André nog gespot bij de Holland Zingt Hazes-concerten. Dat hij zijn gezicht liet zien was niet het grote nieuws, maar hoe hij eruit zag wel. De zanger oogde sterk vermagerd en veel fans maakten zich grote zorgen over zijn welzijn.

Maar volgens moeder Rachel is er geen reden tot zorg. ,,Hij is nu herstellende van corona en daar bovenop kreeg hij een zware griep”, legt ze uit in weekblad Story. ,,Daarom zag hij er bij Holland Zingt Hazes zo anders uit. En hij heeft zijn baardje niet meer. Wellicht oogt hij daardoor magerder.”

Tags

ANDRÉ HAZESHAZESRACHEL HAZESWESLEY SNEIJDER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck