Andrew had een affaire met Ghislaine Maxwell

Prins Andrew had een heimelijke affaire met Ghislaine maxwell
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Een documentaire over Ghislaine Maxwell en prins Andrew schijnt een heel nieuw licht op de band tussen de twee. Insiders zijn uit de school geklapt: Andrew en Ghislaine zouden een affaire hebben gehad.

Nadat de koninklijke titels van Andrew zijn afgenomen en er een rechtszaak tegen hem aan zit te komen, klappen insiders nu uit de school. In de documentaire beweren een voormalig beveiliger van Buckingham Palace en een goede vriend dat Andrew en Ghislaine een affaire hadden.

Intieme relatie

,,De manier waarop ze altijd toegang had om het paleis in en uit te gaan wanneer zij wilde. Wij vermoedden dat ze een intieme relatie met prins Andrew had”, vertelt Paul Page, een voormalig beveiliger van Buckingham Palace. Een collega van Paul heeft Ghislaine op een dag vier keer in en uit het paleis zien gaan, zo vertelt hij verder.

Goede vriend van Maxwell

Een Britse investeringsbankier Euan Rellie, die een vriend van Maxwell was toen hij student was in Oxford en een vaste gast op de feesten van Epstein, beweert iets soortgelijks.

Maxwell zou hem ooit uitgenodigd hebben voor een etentje. ‘Voor mijn vriend prins Andrew’, zou er hebben gestaan. ,,Ze beschreef Andrew als haar vriend, niet die van Jeffrey. Ik had het gevoel dat prins Andrew en Ghislaine in het verleden waarschijnlijk een stel waren.”

Stilzwijgen verbreken

Ghislaine Maxwell zou binnenkort voor het eerst haar stilzwijgen in de rechtbank kunnen verbreken en acht mensen kunnen noemen die verband houden met veroordeelde zedendelinquent Jeffrey Epstein om haar straf te laten verminderen. De Amerikaanse omroep CNN verwijst naar een brief van 12 januari 2022, gericht aan rechter Loretta Preska. Het is nog niet bekend of prins Andrew één van de acht personen is.

Tags

AFFAIREGHISLAINE MAXWELLJEFFREY EPSTEINPRINS ANDREWRELATIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck