Andries Knevel neemt ‘met weemoed’ afscheid van de EO

Door: DitjesDatjes
30-11-2021

Andries Knevel heeft dinsdag zijn laatste werkdag gehad bij de EO. Dat de 69-jarige presentator na 43 jaar vertrekt bij de omroep geeft hem “enige gevoelens van weemoed”, vertelde hij in het tv-programma Tijd voor MAX.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Als je 43 jaar bij een bedrijf hebt gewerkt dan heb je weemoed. Zeker als je er altijd met plezier hebt gewerkt”, legt Knevel uit. “De missie van de EO was mijn eigen missie, dat klopte ook mooi.”

Eerder deze maand werd bekend dat de presentator vertrekt bij de EO. Knevel ging een aantal jaar geleden al met pensioen, maar bleef op basis van tijdelijke contracten nog wel programma’s maken voor de omroep. “Hij zou nu een half jaar niet meer voor ons kunnen werken”, legde een woordvoerder destijds uit. “Andries wordt binnenkort ook 70 jaar. Het voelde als een natuurlijk moment om na te denken of hij daarna nog wel terug wilde komen.”

Knevel liet na het nieuws over zijn afscheid aan NPO Radio 1 weten dat hij open staat voor aanbiedingen van andere omroepen. In de talkshow Jinek vertelde de presentator plannen heeft voor een boek en een podcast.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD