Andries Knevel vertrekt bij EO na 43 jaar

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Kees van der Made

EO-coryfee Andries Knevel vertrekt na 43 jaar bij de omroep EO. Knevel was niet alleen presentator, maar ook medebestuurder van de omroep…

Andries Knevel was 43 jaar lang verbonden aan de Evangelische Omroep (EO), maar stopt daar per 1 december mee. Dat maakt de omroep bekend. De betekenis van Knevel voor de omroep is zo groot, dat er besloten is een klassiek black gospel concert in zijn naam te geven. Andries Knevel: ,,Dankbaar maar ook met enige weemoed kijk ik terug op een prachtige en intense periode uit mijn leven. Werken voor de EO was voor mij ook en vooral bezig zijn voor het Koninkrijk van God. Dat werk zal, bij leven en welzijn, op een andere wijze mijn passie blijven houden.”

Wetenschap en geloof

Andries Knevel was onder andere bekend van de programma’s ‘Het Elfde Uur’, ‘Knevel op Zaterdag’ en ‘Knevel & Van den Brink’. Ook heeft de presentator jarenlang in het bestuur van de omroep gezeten. Directeur van de EO, Arjan Lock: ,,Hij heeft wetenschap en geloof bij de EO op de kaart gezet. Andries heeft zich al die jaren met hart en ziel ingezet voor de EO. Daarvoor zijn we hem zeer erkentelijk en willen we hem van harte bedanken met een passend afscheid.”

Tags

ANDRIES KNEVELBESTUURDEREOEVANGELISCHE OMROEPGELOOFOMROEPPRESENTATORPUBLIEKE OMROEP

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck