Andy en Melisa verkopen huis met 4 ton winst

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Andy van der Meijde en Melisa Schaufeli hebben een winst van ruim 4 ton gemaakt, door een huis compleet te verbouwen.

Verbouwing

Dat meldt Bekendeburen. Andy en Melisa hebben hun huis in Apeldoorn verkocht voor een prijs van 605.000,– euro. Melisa kocht dit huis in Apeldoorn voor 190.000,– euro, nam er  een hypotheek op van 198.000,– euro en verbouwde het huis vrijwel totaal. Daarna zette ze het in de verkoop voor een bedrag van 539.000,– euro en hoopte hierdoor een aardige winst te maken.

De verbouw ging wel door en zo kwam er een grote woonkeuken en een prachtige serre bij. Afgelopen juni werd het huis eerst uit de verkoop gehaald en kort erop voor een ton euro meer weer in de verkoop gezet.

Met de verkoopprijs van 605.000,– euro maken ze dus een winst van ruim vier ton euro. Het is overigens niet bekend voor hoeveel euro’s het huis is verbouwd.

Bos

De koper krijgt een prachtig totaal gerenoveerde villa met een woonoppervlakte van nu 244 vierkante meter. Dat was voor de verbouwing 178 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt zeven, waaronder vijf slaapkamers en twee badkamers. Verdeeld over twee woonlagen. 

De woonkeuken is luxe en voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur en er is een tuin/ eetkamer met openslaande deuren naar de tuin. De villa is gelegen aan de bosrand en ligt aan het water. De achtertuin is 360 vierkante meters groot. Verder is er nog een bijgebouw en biedt de oprit plaats aan twee auto’s.

Tags

ANDY VAN DER MEIJDEBEKENDE BURENHUISMELISA SCHAUFELIVERBOUWING

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck