Andy en Melisa wéér betrokken bij vechtpartij

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Andy van der Meijden en zijn vrouw Melisa schaufeli zijn betrokken geraakt bij een vechtpartij op Koningsdag.

Aangevallen

Volgens Melisa stonden zij en Andy gezellig in een kroeg in Apeldoorn. Toen een man Andy de hand wilde schudden begon de man plotseling te slaan, vertelt Melisa aan Shownieuws. ,,Andy is normaal nooit agressief, maar toen hij werd aangevallen, sloeg hij terug.”

Melisa wist niet wat er gebeurde en schrok enorm. Gelukkig handelde ze wel snel: ,,Ik pakte meteen mijn zoontje om hem in veiligheid te brengen.” Het stel is uiteindelijk via de achteringang van de kroeg naar buiten gegaan. De voetbalvrouw vertelt dat de politie hen vervolgens heeft thuisgebracht.

Asbak

Het is niet de eerste keer dat Andy het op de vuist krijgen met iemand op Koningsdag; twee jaar geleden was het ook al raak. Andy ontkent nog steeds dat hij bij de vechtpartij in café ’t Sientje betrokken is geweest.

Ook voor Melisa is het niet de eerste vechtpartij geweest die ze van dichtbij meemaakte. Haar vader zou twee jaar geleden op zijn hoofd zijn gelagen met een asbak en een oom van haar is een tijd daarvoor aangereden door een auto. Melisa en haar familie ondernemen juridische stappen om het geweld dat tegen de familie wordt gepleegd te stoppen.

Tags

ANDY VAN DER MEIJDEMELISA SCHAUFELI

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck