Andy & Melisa realityserie terug op tv!

||
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jessie Baltus

Andy van der Meijde komt terug met een nieuwe realityserie samen met zijn vrouw Melisa. De oud-profvoetballer vertelde dit in de #NLblijftThuis-show. ,,De zenders zoals RTL zijn nu aan het bieden,” vertelt hij aan het AD.

‘Ze vonden het geweldig’

Andy van der Meijde en zijn vrouw Melissa waren te zien in de reallifesoap ‘Andy & Melisa’ bij SBS en RTL. Nu kreeg de oud-profvoetballer vragen over waarom ze niet meer op tv te zien zijn. Andy besloot zelf een realityserie op te zetten op zijn YouTube-kanaal. ,,De zenders, waaronder RTL, hebben daar lucht van gekregen en zijn nu aan het bieden”, vertelt hij aan het AD. ,,Ze hebben ook een aantal afleveringen gezien en vonden het geweldig.”

Bijdehanter

Het YouTube-kanaal van Andy van der Meijde is al een succes met maar liefst 172.000 abonnees. Op dit kanaal plaatst hij afleveringen van zijn serie ‘Bij Andy in de auto’. Hij neemt hierin voetballers mee in de auto voor een gesprek over sport, maar ook over het leven.

Volgende week zou Andy een keuze maken over de nieuwe serie met Melisa, schrijft het AD. In de reallifesoap krijgen mensen thuis nieuwe dingen van het gezin te zien. ,,De kinderen zijn weer wat groter worden, dus ook bijdehanter. Net als hun moeder,” grapt hij. Maar ook zou de setting veranderd zijn: ,,We zijn inmiddels verhuisd, wonen op een boerderij, met een minipaardje enzo. Het is gewoon chaos!”

Bekijk het interview met Andy van der Meijde hier.

Tags

ANDY VAN DER MEIJDEREALITYSERIEREALLIFESOAP

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck