Andy & Melisa volledig afgebrand: ‘Stompzinnig vermaak’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De realityserie over oud-voetballer Andy van der Meijde en zijn gezin is teruggekeerd op televisie. Tot nu toe kijken er maar weinig mensen naar de serie. Logisch, vindt Angela de Jong. ,,Het is gewoon zoveel ranzigheid. Stompzinnig vermaak, dat is het.”

In de nieuwe reeks worden Andy en Melisa gevolgd tijdens een avontuur in Spanje waar ze een huis hebben gekocht. De twee willen het huis aanpakken en een bed and breakfast gaan beginnen.

‘Zó saai en oninteressant’

Helaas is het tweetal niet zo populair op tv, want tot nu toe kijken er maar weinig mensen naar de serie. Angela de Jong snapt waarom er bijna niemand kijkt: zij vindt het niveau van de serie ontzettend laag.

,,Ik heb nog nooit een docuserie gezien die zó saai is met twee mensen die zo oninteressant en ook eigenlijk onaantrekkelijk zijn om naar te kijken”, sneert ze in de AD Mediapodcast. Volgens haar komt de serie ook niet oprecht over. ,,Ze spelen een rol van: kijk ons hier eens grappig zijn!”

‘Ik snap niet dat dit gemaakt wordt’

Maar, volgens Angela is het tweetal helemaal niet grappig. ,,Drie zinnen en dan maakt Andy weer een grap over Melisa die aan zijn worst moet zitten. Het is gewoon zoveel ranzigheid. Stompzinnig vermaak, dat is het. Ik snap niet dat dit gemaakt wordt.”

Angela gelooft niet dat er de komende tijd meer mensen naar de serie gaan kijken. ,,Aan de kijkcijfers te zien doe je hier echt heel weinig kijkers een plezier mee. 275.000 op een vrijdagavond is echt belabberd slecht.”

Tags

ANDY VAN DER MEIJDE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck