Andy van der Meijde snapt Wesley: ‘Zuipen, drugs en meisjes’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Wesley Sneijder is door weekblad story op de gevoelige plaats gezet. De voormalig voetballer zit samen met zijn broers langs de waterkant te wachten tot een vis hapt. Andy van der Meijde laat weten aan Voetbal International dat hij precies weet wat Wesley nu doormaakt.

‘Zuipen, drugs, meisjes’

Gescheiden van zijn vrouw Yolanthe, zoontje Xess Xava heeft hij al een maand niet gezien en tot overmaat van ramp werd er weken geleden massaal geschreven over het figuur van Wesley, dat niet meer zo strak is als voorheen. Andy snapt helemaal wat er nu door Wesley heengaat. ,, Voor het eerst was het moeten echt helemaal weg. Ik moest altijd trainen, spelen, goed rusten en opletten wat ik at en dronk”, vertelt Andy over de tijd dat hij stopte met professioneel voetbal. ,, Mijn carrière was over. Nou, toen begon het, hoor. Ik had een groot appartement in Amsterdam. Het was feesten, feesten, feesten. Zuipen, drugs, meisjes. De hele mikmak kwam weer voorbij.”

Kilootjes erbij

Wesley stond, toen het nieuws over de breuk met Yolanthe net uit was, dronken op een auto te dansen in een Utrechtse wijk. Daarnaast werd hij meerdere malen op de foto gezet tijdens het uitgaan. ,, Hij heeft zijn hele leven als een monnik geleefd en alles voor het voetbal gedaan. Nu geniet hij lekker. Hij drinkt en vreet wat hij wil en wordt dikker.” Volgens Andy is het niet terecht dat men het daar zo massaal over had. ,,Laat hem even lekker van het leven genieten en zeik niet zo.”

Door de huidige maatregelen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen zit uitgaan, uiteten gaan en flink feesten er even niet in voor Wesley. Maar wat misschien nog wel erger is, is dat hij zijn zoontje misschien een lange tijd niet kan zien.

Tags

ANDY VAN DER MEIJDESNEIJDERWESLEYYOLANTHE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck