Andy van der Meijde geen contact meer met dochters

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Andy van der Meijde ontmoette vorig jaar sinds lange zijn Italiaanse dochters Isabella en Purpe. Zowel de oud-voetballer als de twee tieners genoten van hun tijd samen, maar Andy heeft ze sindsdien niet meer gezien.

Teleurgesteld

De zomer van 2017 was emotioneel voor zowel Andy als Isabella (15) en Purple (13). Weekblad Privé had ervoor gezorgd dat de oud-voetballer eindelijk zijn kinderen na zeven jaar weer in de armen kon sluiten. Bij het afscheid vloeiden de tranen rijkelijk, maar toch hebben ze elkaar sindsdien niet meer gezien.

Een aantal weken na het bezoek aan Italia schreef Isabella een brief gericht aan haar vader, en postte die online. Daarin stond hoe teleurgesteld ze was dat ze niets van Andy had gehoord op haar verjaardag. Ze beweerde dat Andy hen alleen wilde ontmoeten voor de media-aandacht die hij daardoor zou krijgen.

Geld

Andy vertelt nu aan Privé zijn verhaal: ,,Het is niet meer goed gekomen en na herhaalde verzoeken tot contact stil gebleven. Ik denk dat mijn ex het vorig jaar puur uit geldnood heeft gedaan. Dat is een heel slechte zaak.” De oud-voetballer beseft zich wel dat de grote afwezigheid van hem in de jeugd van zijn dochters niet goed is. ,,Dat blijft mijn grootste fout en dat is ook niet goed te praten”, zegt hij daarover. ,,Maar om dan in te gaan op een bemiddeling van Privé om vader en dochters te herenigen met in je achterhoofd het idee daar geld uit te slepen, dat kan er bij mij niet in. Dan ben je een heel slecht mens.” Andy vertelt dat zijn ex bij zijn aankomst in Italië vorig jaar meteen vroeg om geld. ,,Ze wilde dat ik vijfduizend euro per maand ging betalen, terwijl ik bij onze scheiding al een bedrag met zes nullen heb overgemaakt.”

Tags

ANDY VAN DER MEIJDEDOCHTERSPRIVE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck