Andy van der Meijde opnieuw in de clinch met dochters

Andy opnieuw ruzie met dochters
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Purple en Isabella, de dochters van Andy van der Meijde, voelen zich opnieuw in de steek gelaten door hun vader. Nadat hij beweerde dat hij zijn dochters wél wil zien, liggen ze opnieuw met elkaar in de clinch.

Diana Grifhorst, de ex-vrouw van Andy van der Meijde, haalde een aantal maanden geleden keihard uit naar hem. Ze zei dat Andy nooit heeft omgekeken naar zijn dochters Purple en Isabella terwijl ze hun vader juist hard nodig hebben.

Isabella opnieuw in het ziekenhuis

Volgens Diana doet Andy tegenover de buitenwereld alsof het contact met Purple en Isabella goed is, terwijl dat in werkelijkheid niet zo is. Sindsdien probeert Andy beter zijn best te doen voor zijn dochters. Het contact met Purple is beter, maar het contact met Isabella is er nog altijd niet.

En dat terwijl het momenteel helemaal niet goed gaat met Isabella. Nadat ze drie weken geleden bloed heeft overgegeven, is ze opnieuw in het ziekenhuis beland. ,,Daar hebben de doktoren me verteld dat het allemaal komt door stress”, vertelt Diana in weekblad Story.

‘Ze voelt zich in de steek gelaten’

Andy zegt niet op de hoogte te zijn van de huidige gezondheidssituatie van zijn dochter. ,,Isabella voelt zich in de steek gelaten door haar vader en gaat het hem allemaal niet uit zichzelf vertellen. Dat is aan haar, ze is volwassen. Ik moet je eerlijk zeggen dat ik me niet zo goed raad weet met de situatie.”

Zelf hoeft ze geen contact meer met Andy, maar als het nodig is om de situatie met de kinderen goed te krijgen, is ze er wel toe bereid. ,,Maar door het verleden zie ik het echter somber in.”

Enorme klap

Purple, die sinds kort weer contact heeft met Andy, heeft wel hoop dat de relatie weer goedkomt met haar vader. ,,Mijn grote angst is dat ze weer teleurgesteld gaat worden door hem. Hij heeft eerder beloofd in Italië langs te komen en leuke dingen met haar te gaan doen. Toen is hij niet gekomen en dat is een enorme klap voor haar geweest.”

Tags

ANDY VAN DER MEIJDE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck