Andy van der Meijde over eerste ontmoeting met Melisa: ‘Ze was arrogant’

Andy over eerste ontmoeting met Melisa: ze was arrogant!
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Andy van der Meijde en zijn vrouw Melisa Schaufeli zijn al sinds 2014 samen. Toch was het geen liefde op het eerste gezicht. Andy vond Melisa zelfs arrogant tijdens hun eerste ontmoeting, zo vertelt hij tegen tijdschrift Beau Monde.

Andy vertelt in het tijdschrift over het moment dat hij Melisa voor het eerst ziet. ,,Ik zag haar voor het eerst in mijn stamkroeg en vond haar maar arrogant, maar ook fascinerend.” De twee houden – ondanks de slechte eerste indruk – contact. ,,We wisselden nummers uit en na drie dagen pingen op onze BlackBerry’s zei ze: ‘Kom je bij me eten?’ We hebben gepraat, gegeten en vanaf dat moment was het eigenlijk wel duidelijk. Vraag me niet hoe, maar we wisten allebei dat we bij elkaar zouden blijven.”

Samenwonen

De ex-profvoetballer trekt snel in bij zijn geliefde Melisa. ,,Na drie maanden ben ik bij haar ingetrokken in Apeldoorn, een jaar later hadden we een kind. We kunnen over alles met elkaar praten, ook over exen en dat soort dingen. En geintjes maken, hè. Ik heb altijd plezier met haar.” Volgens Andy redde Melisa hem van zijn ‘rare leven’ in Amsterdam. ,,Toen ik daar woonde, was het alleen maar stappen, eten, drinken en weer stappen, eten en drinken”, aldus Andy.

Andy en Melisa hebben samen twee dochters: Lily en Roxy. Andy heeft daarnaast drie dochters uit eerdere relaties, Melisa een zoon.

Tags

ANDY EN MELISAANDY VAN DER MEIJDEMELISA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck