Andy van der Meijde pijnlijk te kijk gezet door ‘voetbalvriend’

Pijnlijk commentaar voor Andy van der Meijde.|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Live in de uitzending van Veronica Offside werd vrijdagavond voetbalanalist Andy van der Meijde te kijk gezet door zijn voetbalvriend Theo Janssen. De realityster werd in een uiterst ongemakkelijk parket gebracht nadat aan de assistent-trainer van Vitesse werd gevraagd wat hij van Van der Meijde vindt.

De opmerkingen van Janssen waren niet voor de poes. Van der Meijde ging zuurder en zuurder kijken toen Janssen uiteindelijk zei dat hij na een kwartiertje commentaar van Van der Meijde afhaakt, omdat zijn analyses inhoudelijk niet sterk zijn.

Tips voor Andy van der Meijde

Wilfred Genee kondigde het onderwerp aan alsof Janssen nog wat ’tips’ had voor Van der Meijde. Het begon onschuldig. ,,Hij was altijd een geintje aan het uithalen. Andy is wel een van de grootste gekken die ik heb meegemaakt”, zo kwam Janssen langzaam op gang.”

Of Janssen er altijd om kan lachen…?

,,Toendertijd wel… Ik vind Andy een geweldige kerel, maar voor mij wordt het te veel”, aldus Janssen over de huidige prestaties van Van der Meijde. ,,Als ik er naar kijk dan ben ik er na een kwartier, twintig minuten klaar mee, dan druk ik het weg. Omdat ik vind, het is leuk een grapje maar het mag ook wel meer op de inhoud zitten. Het mag meer over voetbal gaan. Dat mis ik soms wel eens.”

Van der Meijde beteuterd

Van der Meijde reageerde beteuterd met ‘ik denk dat ik ook maar bij Nederland 1 moet gaan zitten’. De analist werd volledig voor het blok gezet door de uitspraken van Janssen. Hij beet nog wel van zich af door te suggereren dat Theo Janssen waarschijnlijk uit is op zijn stoel bij Veronica. Volgens zijn collega’s aan tafel is Van der Meijde ‘op zijn pik getrapt’ door Janssen.

Tags

VERONICA OFFSIDEWILFRED GENEE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck