Andy van der Meijde slaat terug: ‘Ik wil mijn dochters wél zien!’

Andy slaat terug
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Andy van der Meijde slaat terug nadat zijn ex-vrouw Diana heeft beweerd dat hij nooit omkijkt naar hun twee dochters Purple en Isabella. In zijn nieuwe boek ‘ANDY!’ vertelt hij openhartig over de verstoorde band met zijn twee dochters. ,,Ik wil genade.”

Diana, de ex-vrouw van Andy van der Meijde, heeft onlangs keihard naar hem uitgehaald. Volgens Diana doet Andy tegenover de buitenwereld alsof het contact met zijn kinderen goed is, terwijl dat in werkelijkheid niet zo is.

Andy herkent zich niet in verhaal ex

,,Hij heeft Purple in al die tijd twee berichtjes gestuurd. Dat noem ik geen contact. Op haar verjaardag heeft hij niets van zich laten horen. Voor de meiden is de maat vol. Zij vinden het nu ook tijd om onze kant van het verhaal te vertellen”, vertelde Diana in weekblad Story. Ook zei Diana dat ze het Andy kwalijk neemt dat hij zijn dochters in de steek laat terwijl ze hun vader juist hard nodig hebben. ,,Ze missen hun vader.”

Andy liet al aan Story weten dat hij zich helemaal niet herkent in dit verhaal. In zijn nieuwe boek ‘ANDY!’ vertelt hij ook openhartig over de verstoorde band met zijn twee dochters. ,,Het contact met Isabella is er niet en Purple reageert soms wat bozig op mijn appjes. Ontzettend jammer, juist omdat het de goede kant op leek te gaan”, aldus Andy. Hij geeft aan dat hij niets liever wil dan zijn dochters zien.

Huidige partner Melisa wil zijn dochters niet zien

Ook zijn huidige partner Melisa hoopt dat het weer goedkomt tussen Andy en zijn dochters. ,,Dat hoop ik voor hem als vader”, laat ze weten. Maar zelf staat ze niet te springen om een band met zijn dochters op te bouwen. ,,Zij hebben laten doorschemeren dat ze hun halfzusjes niet willen zien. Mensen die mijn kinderen niet willen zien, hoef ik ook niet te zien.”

Hoewel Melisa denkt dat de moeder van Purple en Isabella het contact dwarsboomt, vindt ze wel dat Andy de schuld eerst bij zichzelf moet zoeken. Andy is het daarmee eens. ,,Ik ben degene die iets goed te maken heeft. Alleen hoop ik op een beetje genade van hun kant, want ik heb het goed met die meiden voor. Ooit zal er een dag komen dat ze uit zichzelf contact opnemen met mij”, aldus Andy.

Tags

ANDY VAN DER MEIJDE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck