Angela de Jong betrapt tijdens sekspartij in hotel

Angela de Jong betrapt tijdens wilde orgie
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Angela de Jong is betrapt tijdens een vrijpartij met haar man. De twee waren aan het vozen in de hotelkamer op Texel toen er per ongeluk een kamermeisje binnentrad…

Angela de Jong verruilde eindelijk eens de afstandsbediening voor iets anders tijdens haar ‘getaway’ met manlief op Texel. Aan Veronica Superguide onthult de journalist hoe ze werd betrapt.

‘Door kamermeisje’

,,Ja, door een kamermeisje nota bene… Ik was met mijn man een weekendje naar Texel. Dat was voor het eerst sinds lange tijd dat we weer eens met z’n tweeën weg waren. Maar dat werd ons blijkbaar niet helemaal gegund door die schoonmaakster.”

Naakt

De schoonmaakster zal wel geschrokken zijn toen ze een naakte Angela trof. De Jong houdt er zelf ook niet van om in haar nakie rond te huppelen. Zo is de columnist géén fan van de sauna. ,,No way. Vroeger al niet, maar tegenwoordig helemáál niet! Niet dat ik zo preuts ben, maar sommige dingen hoeven Jan en alleman gewoon niet te zien”, aldus de 45-jarige.

Klaar mee

De Jong klaagt verder: ,,Als ik dan bedenk hoe in zo’n kuuroord iedereen collectief z’n badpak laat zakken, ben ik er al klaar mee. Een lekkere behandeling of massage is prima, maar daar hoeft Trudy uit Apeldoorn niet bij te zijn.”

Tags

ANGELA DE JONGBETRAPTSEKS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck