Angela de Jong hekelt Monica Geuze

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Julia Zendman

Monica Geuze is dit seizoen van The Masked Singer te zien als nieuw panellid. Tot grote ergernis van Angela de Jong. Ze vindt namelijk dat Monica niets toevoegt: ,,Ik vind haar heel irritant.”

Sinds dit seizoen zijn er vijf panelleden bij The Masked Singer, want niemand minder dan ex-vlogster Monica Geuze heeft haar intrede gemaakt. Angela de Jong, die graag alles afkraakt op tv, is geen fan. Ze vindt Monica irritant en dat steekt ze niet onder stoelen of banken.

Monica, Monica, Monica

Angela kan het niet goed hebben dat alles om Monica draait. Ze vindt haar dan ook absoluut geen aanwinst. Haar dochter blijkt ook geen fan te zijn: ,,Waarom zit Monica Geuze daar? Waarom zijn er geen duo’s meer? Waarom is het nu één jury? Waarom moet Monica de hele tijd alles zeggen? Waarom?”

Ongepast

Monica neemt geen blad voor de mond en iedereen die haar volgt weet dat ze nogal hard en grof uit de hoek kan komen. Ook iets waar Angela zich gigantisch aan stoort. In de eerste aflevering maakte Monica een, misschien wat harde, grap over Loretta Schrijver: ,,Je hebt niks aan die oude tang in het midden, hè?” Ongepast, vindt Angela. ,,Ik vond d’r zwaar irritant, moet ik je zeggen. Het grapje over de ’tang’ Loretta, dat sloeg bij mij ook nogal verkeerd.”

Tags

ANGELA DE JONGMONICA GEUZETHE MASKED SINGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck