Angela de Jong: ‘Gordon wilde mij voor de rechter slepen’

Gordon wil Angela voor de rechter slepen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Gordon wilde Angela de Jong al wel tien keer voor de rechter slepen. Dat heeft tv-collega Britt Dekker achter de schermen bij Renze op Zondag aan Angela verteld. ,,Maar zijn advocaat wees het steeds af.”

Britt Dekker en Angela de Jong zaten afgelopen zondag tegenover elkaar aan tafel bij Renze op Zondag. Vanwege de columns van Angela vond Britt dat ontzettend spannend. Ze dacht zelfs dat Angela haar haat. ,,Haat?”, reageerde Angela daarop. ,,Ik geloof niet dat ik dat woord ooit gebruikt heb in mijn column.”

Rechtszaak Gordon

Op Instagram liet Britt vervolgens weten dat ze na de uitzending nog met Angela heeft gepraat. ,,Ik heb Angela na de uitzending nog ontmoet en ik vond haar daar oprecht heel erg aardig en niks mis mee als mens”, schreef Britt.

Maar in dat gesprek hebben de twee vrouwen het niet alleen over elkaar gehad, onthult Angela in de AD Mediapodcast. ,,Britt wist me te vertellen dat Gordon al tien keer op het punt heeft gestaan om een rechtszaak tegen mij te beginnen, als ik dan weer een column had geschreven waarin ik hem ‘haat’, in Britt haar jargon, maar dat dat door zijn advocaat is afgewezen.”

‘Nieuws is nieuws’

Op de vraag of Angela dit wel mocht vertellen, antwoordt ze: ,,Geen idee, maar ze vertelde het waar iedereen bij stond”, legt ze uit. ,,Er is geen één keer gezegd van: ‘Dit is tussen ons.’ Dus ik voel me niet verplicht om daar dan mijn mond over te houden. Nieuws is nieuws, denk ik dan.”

Tags

ANGELA DE JONGBRITT DEKKERGORDON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck