Angela de Jong haalt keihard uit naar Wendy van Dijk

Angela de Jong haalt uit naar Wendy
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Volgens Angela de Jong is er maar één manier om een programma om zeep te helpen en dat is door het te laten presenteren door Wendy van Dijk. Ze ergert zich mateloos aan Wendy’s ‘gemaakte kleutertoontje’ en begrijpt dan ook waarom haar nieuwste show één grote flop is.

700.000 kijkers zappen weg

Wendy van Dijk presenteert de nieuwe datingshow Cupido Ofzo, maar helaas blijven de kijkers massaal weg. Volgens Angela de Jong is de show ‘de nieuwste flop van SBS 6’. ,,Want zo kun je het moeiteloos noemen als je de beste plek hebt in de programmering (maandagavond direct ná Chateau Meiland) en er van 1,1 miljoen kijkers in één klap een dikke 700.000 verdampen”, schrijft ze in haar nieuwste AD-column.

‘Gemaakt kleutertoontje’

En zoals we van Angela gewend zijn, gaat ze nog een stapje verder. ,,Of moet ik zeggen ‘wegvluchten’? Want dat is míjn natuurlijke reflex zodra Wendy in beeld verschijnt en tegen de kijker en de deelnemers op een gemaakt kleutertoontje begint te kirren”, sneert Angela. ,,Er is maar één ding erger en dat is als ze vervolgens quasi-grappig een wenkbrauw optrekt en een zogenaamd schalkse blik in de camera werpt. Dan lopen de rillingen over mijn rug.”

Angela vindt het prima als Wendy dit tegen collega’s doet, maar niet tegen mensen met een verstandelijke beperking. ,,Als je als programma pretendeert dat het hier om gewone, volwaardige volwassenen gaat, moet je ze niet door Wendy toe laten spreken alsof het peuters zijn die net aan hun zindelijkheidstraining beginnen.”

Tags

Angela de JongSBS 6sneerWendy van Dijk

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie