Angela de Jong hekelt Monica Geuze: ‘Zwaar irritant’

Angela hekelt talentloze Monica Geuze
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Angela de Jong zat afgelopen vrijdag klaar voor een nieuw seizoen van The Masked Singer, maar was behoorlijk teleurgesteld toen ze het nieuwe panellid Monica Geuze zag. ,,Ik vond haar zwaar irritant”, sneert Angela in de AD Mediapodcast.

Waar sommigen blij zijn met het nieuwe panellid, kan Angela de Jong haar niet uitstaan. Op de vraag of Angela haar komst in The Masked Singer een verbetering vindt, antwoordt ze: ,,Wil je het echt weten? Nee. Wederom, mijn 10-jarige heeft heel de vrijdag geroepen: ‘Hoe laat begint The Masked Singer?’ Die zat klaar.”

‘Waarom Monica Geuze?’

De dochter van Angela begreep niet wat Monica in het programma deed. ,,Die zei alleen maar: ‘Waarom zit Monica Geuze daar? Waarom zijn er geen duo’s meer? Waarom is het nu één jury? Waarom moet Monica de hele tijd alles zeggen?”’

‘Zwaar irritant’

Angela deelt de mening van haar dochter. ,,Ik vond d’r zwaar irritant, moet ik je zeggen. Het grapje over de ’tang’ Loretta, dat sloeg bij mij ook nogal verkeerd”, vervolgt ze. ,,Ik miste gewoon echt wel een beetje het gebep van Loretta en Carlo onderling. Buddy en Gerard. Ik herhaal de vraag van mijn dochter nog maar een keer: ‘Waarom moest in hemelsnaam Monica Geuze daarin?”’

‘Oude tang’

Wat zei Monica precies? ,,Je hebt niks aan die oude tang in het midden, hè?”, waar ze Loretta mee bedoelde. De andere panelleden reageerden behoorlijk verbaasd en ook kijkers konden er niet om lachen. ,,Wat zei Monica nu ineens tegen onze liefste Loretta? Iets met ‘oude tang? Sorry maar dit kan echt niet!”, schreef een kijker op X. ,,Monica toch wel meest respectloze opmerking van 2023… Is daar ook een prijs voor?”, schreef een ander.

Tags

ANGELA DE JONGMONICA GEUZE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck