Angela de Jong hekelt Wendy van Dijk: ‘Speelt een typetje’

Angela de Jong haalt uit naar Wendy van Dijk
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Angela de Jong is absoluut geen fan van Wendy van Dijk. Waarom? Volgens Angela is Wendy nóóit zichzelf op televisie, maar speelt ze een typetje.

Angela de Jong laat in gesprek met weekblad Weekend weten dat ze geen fan is van Wendy van Dijk. ,,Nee, ik ben geen fan van haar. Ik hou niet van mensen die niet zichzelf zijn op televisie”, sneert Angela. ,,Bij iemand als Wendy krijg ik heel erg het idee dat ze een typetje speelt.”

Wel fan van Hélène Hendriks

Van welke presentatrice is Angela wel fan? ,,Hélène Hendriks, omdat ze op een grandioze manier revanche heeft genomen”, antwoordt Angela. ,,Op de criticasters, maar voornamelijk op zichzelf. Ze heeft eerder de talkshow Café Hendriks & Genee met Wilfred Genee gemaakt en daar bleek ze nog een maatje te licht te zijn om zo’n actuele talkshow te dragen. Maar met De Oranjezomer heeft ze dat rechtgezet.”

‘Zij kan alles zeggen’

Volgens Angela is Hélène een van de weinigen die wél zichzelf durft te zijn op televisie. ,,Dat verklaart ook het succes van De Oranjezomer. Ze is onbevangen, authentiek en naturel. Zij kan alles zeggen tegen iemand, zelfs tegen Pieter Cobelens over zijn gewicht, en dan nog moet iedereen lachen. Niemand neemt haar iets kwalijk. Dat effect hebben maar weinig mensen op tv en sowieso in het echte leven, en dat maakt haar heel erg goed voor zo’n talkshow.”

Tags

ANGELA DE JONGHÉLÈNE HENDRIKSWENDY VAN DIJK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck