Angela de Jong maakt gehakt van Tim Hofman: ‘Enorme eikel’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De confrontatie van Tim Hofman in zijn programma BOOS heeft voor de nodige ophef gezorgd. Op social media wordt hij een pestkop genoemd en nu haalt ook Angela de Jong keihard uit. ,,Enorme, omhooggevallen eikel!”

Veel kijkers zijn kritisch op de meest recente aflevering van BOOS. De aflevering gaat over de crowdfunding van een bordspel. In 2020 werd beloofd dat het spel binnen een jaar geleverd zou worden, maar dat is nog niet gebeurd. De speluitgever geeft openheid van zaken en laat Tim Hofman zelfs zijn bankgegevens zien. Toch wordt hij hard aangepakt door de presentator.

‘Pestkop’

Wanneer Hofman hem vervolgens uitlacht, laten kijkers massaal weten dat ze het te ver vinden gaan. Het gebeurt zelden dat Tim zóveel kritiek krijgt op een aflevering van BOOS. ,,Tim, waarom ben je zo ontzettend boos tegen iemand die je normaal te woord staat? Laatste afleveringen van je zijn al matig. Deze man laat alles aan je zien”, schrijft een kijker. Een ander noemt de presentator zelfs zwak. ,,Je doet niet boos tegen die andere gasten als dropshippers, maar omdat deze man kleiner is en te lief is denk je uit je plaat te kunnen gaan, erg zwak.”

‘Enorme eikel’

Angela de Jong is het met de kritiek eens. In haar AD-column noemt ze Tim een ‘enorme, omhooggevallen eikel’. ,,Hij kan irritant pedant en betweterig zijn en, nog erger, kleinerend doen tegen mensen die het in hun hoofd halen om net iets anders tegen de wereld aan te kijken dan hij”, schrijft ze.

Uitlachen

Volgens Angela zet Tim de speluitgever als een gewetenloze oplichter neer, maar volgens haar is daar helemaal geen bewijs voor. ,,Desondanks noemt Tim hem de hele tijd badinerend ‘ouwe’ of ‘chef’, lacht hem uit en heeft het over de mans ‘dikbetaalde reet’.”

Het doet haar denken aan Alberto Stegeman. ,,Heel veel schreeuwen, zogenaamd doen alsof je enorme misstanden op het spoor bent, een kleine krabbelaar publiekelijk op het schavot hijsen voor je eigen eer en glorie, maar als je als kijker wat beter kijkt, blijft er verduveld weinig over.”

Tags

ANGELA DE JONGTIM HOFMAN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck