Angela de Jong ontmaskert Emma Wortelboer

Emma Wortelboer
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Angela de Jong slaat weer toe. De tv-columnist heeft geen goed woord over voor presentatrice Emma Wortelboer. In haar column laat zij niets over van Emma: ze noemt haar nep en egocentrisch.

Forse kritiek

Angela (44) ergerde zich groen en geel aan het optreden van Emma (23) bij De Vooravond. Het vijftienjarige bestaan van Omroep Max werd gevierd. Voor deze gelegenheid zaten ‘jonge Omroep Max –fans’ Emma Wortelboer en Esmée van Kampen aan tafel. Angela de Jong trok de geloofwaardigheid van Emma in twijfel. Zij gelooft niet dat Emma een ware fan is van Omroep Max, maar denkt dat zij hierover liegt om aandacht te krijgen:

,,BNN-uithangbord Emma Worteldoek, eh, Wortelboer, die zie zich al net zo behendig elk programma weet binnen te kletsen als Ali B.”

Quiz

Emma’s liefde voor Omroep Max wordt flink op de proef gesteld als presentator Renze Klamer aankaart een test met haar te willen gaan doen. In de Geheugentest moet Emma programma’s van Omroep Max opnoemen. Angela vond dit een gênante vertoning:

,, Helaas had ze in de Geheugentest geen enkel programma goed, maar dat verhinderde haar niet bij Slagter te hengelen naar een co-productie tussen Max en BNN”.

LEES OOK:

Angela de Jong kraakt Marcel van Roosmalen

Schaamteloos

Emma viste inderdaad naar een samenwerking tussen BNN en Max bij Max-directeur Jan Slagter. Slagter ging niet in op dit schaamteloze voorstel en praatte snel door. Angela keek toe met gekromde tenen: ,, Wat dacht hij van try before you die? Toen wist ik zeker dat haar fanschap een farce was, want dan heb je echt niet begrepen waar omroep Max voor staat.”.

Angela laat Emma er niet makkelijk mee wegkomen en sneert in haar column: ,,Toe meisje, een beetje meer respect zou niet misstaan, dacht ik. En ook: iemand is vergeten te vertellen dat het niet háár feestje is.

Tags

ANGELA DE JONGDE VOORAVONDEMMA WORTELBOEREMMA WORTELDOEKKRITIEKOMROEP MAX

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck