Angela de Jong over Dionne Stax: ‘Diepgang van een vissenkom’

Dionne 'kan niets' Stax heeft een diepgang van een vissenkom
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Angela de Jong is absoluut niet te spreken over Dionne Stax. In haar nieuwe AD-column brandt ze de presentatrice compleet af. ,,De nieuwe reeks van Dionne bleek wederom de diepgang te hebben van een vissenkom.”

Dionne is een knappe verschijning, maar mist behoorlijk wat diepgang, zo laat Angela weten in haar nieuwste AD-column. Dionne begon gisteren aan haar laatste programma voor AvroTros: Dionne en de First Ladies. Helaas keken er maar weinig mensen naar, iets wat Angela al van ver zag aankomen.

‘Strakke truitjes’

,,Van sommige mensen is het een raadsel hoe ze ooit bij tv zijn gekomen. Zo niet van Dionne Stax natuurlijk. Ze is bloedmooi en presenteerde het NOS Journaal perfect”, begint Angela haar column. Op avonden dat de ontwikkelingen in Den Haag en in het buitenland niet zo spannend waren, maakte ze dat ruimschoots goed met haar strakke truitjes.”

Volgens Angela was het meteen al duidelijk dat Dionne een glamoureuzere toekomst wachtte dan ‘braaf nieuwslezen’. Maar tv-bazen moeten haar niet meer zetten op inhoudelijke en journalistieke programma’s. ,,Want dan wordt keer op keer pijnlijk duidelijk dat ze op die vlakken ernstig tekortschiet.”

‘Diepgang van een vissenkom’

Angela wijst erop dat haar talkshow op NPO Radio 1 al ’tenenkrommend’ was en haar documentaire over Máxima viel ook niet in goede aarde. Dionne kreeg een hoop kritiek op de documentaire en Angela noemt het vooral ’tergend saai’.

Over het programma Dionne en de First Ladies heeft Angela ook niets goeds te zeggen. ,,Dat bleek wederom de diepgang te hebben van een vissenkom”, sneert Angela. ,,Het lijkt er sterk op dat niemand wist wat ze met dit Schooltv-werkje van Dionne aan moesten en de NPO het nu handig wegmoffelt in een periode waarin toch al minder mensen voor de tv zitten.”

Tags

ANGELA DE JONGDIONNE STAXSNEER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck