Angela de Jong weigert deelname Boerderij van Dorst: ‘Nooit!’

Angela neemt nooit deel aan boerderij van Dorst
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Raven van Dorst nodigt elke week BN’ers uit om te helpen op diens boerderij. Het is een programma waar maar weinig BN’ers nee tegen zeggen. Maar Angela de Jong moet er niet aan denken om in dat programma te verschijnen. ,,Bij Raven van Dorst? No way!”

Raven van Dorst hoeft niet te rekenen op een logeerpartijtje met Angela de Jong. Hoewel de tv-columniste graag naar het programma kijkt, zou ze zelf absoluut niet mee willen doen.

‘No way!’

,,Bij Raven van Dorst? No way! Ik vind het leuk om naar de kijken, maar daar hoef ik toch zelf niet bij?”, zegt Angela in de AD Mediapodcast. ,,Aan een talkshowtafel over televisie praten, prima. Maar daar over mezelf, en dan ondertussen wat spitskool eruit trekken? Nee.”

Naast praten over haarzelf, ziet Angela het ook niet zitten om te helpen op de boerderij van Raven. Naar eigen zeggen kan ze niet eens een kippenhok of een tuinhuis bouwen. ,,Daar wacht mijn man al jaren op, maar dat gaan we niet doen.”

Nooit gevraagd

Hoewel Angela wel fan is van Raven en van het programma, is ze ook nooit uitgenodigd om te komen helpen op de boerderij. ,,Dus dan hoef ik er niet over na te denken. Bovendien, wat moet je drie uur lang vertellen?”

Waylon

Gisteren was te zien hoe Waylon en Frédérique Spigt te gast waren bij Raven op de boerderij. Uiteraard sprak Waylon over de fout die hij maakte tijdens de zwangerschap van Bibi. Het vreemdgaan schoof hij af op erectieproblemen. ,,Door het leven, door wat dan ook, zijn er blokkades in mijn hoofd gekomen, die ervoor gezorgd hebben dat de boel daar beneden gewoon niet meer lekker werkte”, zei hij.

Tags

ANGELA DE JONGBOERDERIJ VAN DORSTRAVEN VAN DORST

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck