Angela Groothuizen afgefikt op Radio 538

Angela Groothuizen.
Door: DitjesDatjes
07-09-2017

De dj’s van Radio 538, die doorgaans sympathiek uit de hoek komen, hebben vanmorgen in hun show de vloer aangeveegd met Angela Groothuizen. Ze zou volgens Niels van Baarlen, Edwin Evers en Rick Romijn ongeschikt zijn als ambtenaar van de burgerlijke stand in het programma Gordon Gaat Trouwen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Mediacourant zette de uitspraken van vanmorgen van het populaire drietal op een rijtje. ,,Er zijn toch leukere mensen te bedenken dan Angela Groothuizen? Ik kan me niet voorstellen dat dit de wens van Gordon was”, zo zei de sidekick van de ochtendshow van Edwin Evers, Niels van Baarle, die onmiddellijk bijval kreeg van zijn beide collega’s.

Ouwehoeren

Rick Romijn was het roerend met hem eens, zo werd duidelijk toen hij zei: ,,Angela Groothuizen kan wel ouwehoeren hoor. Die kwekt echt de hele tijd. Niet te geloven.”

Ook Edwin Evers vindt dat Angela veel te veel en te lang kletst. ,,Het wordt een lange ceremonie dan…”

Gescheiden

Van Baarlen vindt het onbegrijpelijk dat mensen misschien wel gaan kijken naar de RTL4-show, waarin op 22 november is te zien dat Gordon na een zoektocht naar een geschikte partner in het huwelijksbootje stapt. ,,Waarom gaan we naar deze soap kijken? Het slaat nergens op. Het is één grote grap. Hij is alweer gescheiden en uit elkaar voordat het hele programma is uitgezonden.”

Ruzie

Vanavond begint overigens een nieuw seizoen van Geer en Goor. Daarin is te zien hoe Gordon en Gerard Joling zich in de wereld van de bouw begeven. Spannend zou zijn of het duo, dat wegens hun haat-liefdeverhouding de afgelopen jaren keer op keer de kolommen haalde, samen met het productieteam de eerste aflevering van Geer & Goor, Stevig Gebouwd gaan kijken.

Gefluisterd wordt dat er opnieuw spanningen tussen de valse stiefzusters zijn, maar zowel door Gordon als het management van Joling wordt volgens verschillende showbizrubrieken beweerd dat er opnieuw gedonder in de glazen is.

Meer DenD