Angela Groothuizen met tegenzin in The Talent Scouts: ‘Chagrijnig in de pauzes’

Angela Groothuizen een groot chagrijn op de set
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Hoewel de nieuwe talentenshow The Talent Scouts een hoop wegheeft van The Voice of Holland, was het werken bij het programma volgens Angela Groothuizen heel anders, zo onthult ze in gesprek met Veronica Superguide. En volgens een bron was dat terug te zien aan haar humeur. ,,Angela was erg chagrijnig.”

De grootste verandering in vergelijking met The Voice is het zogenaamde ‘vierogenprincipe’. ,,Dat betekent dat bij echt elk gesprek iemand van de producent aanwezig is”, legt Angela in Veronica Superguide uit. ,,Dat was toen ook wel vaak zo, maar nu is het véél strenger. Ze zijn zo geraakt door alles wat er bij The Voice is gebeurd dat ze nu heel voorzichtig zijn. Als ik iemand online spreek, luistert er ook iemand mee.”

The Talent Scouts

In haar tijd als coach bij The Voice maakte ze altijd een appgroep aan met haar talenten, zodat ze onderling van alles met elkaar konden bespreken. ,,Ze leren namelijk het meest van elkaar, hè”, aldus Angela. Bij The Talent Scouts gaat het er heel anders aan toe. ,,Dat mocht nu niet. Pas bij de halve finales heb ik gevraagd of ik dan mijn telefoonnummer aan mijn talenten mocht geven. Dan kunnen ze zelf beslissen of ze contact willen. Ze zullen toch wel begrijpen dat ik geen gevaar vorm?”

‘Angela was erg chagrijnig’

Angela begrijpt de noodzaak, maar vindt het ‘bijna verkrampt’ hoe goed de kandidaten van de nieuwe talentenshow beschermd worden. ,,Je kunt eigenlijk niet meer met elkaar werken zoals het zou moeten”, vertelt ze. Dat Angela moeite had met de nieuwe regels, was duidelijk aan haar te zien, zo meldt een bron aan Juicechannel. ,,Tussen de opnames door was ze ook niet erg vrolijk. Vooral erg chagrijnig.”

‘Geen zin in’

De bron vertelt dat er tussen de audities door, steeds een pauze was. In die pauzes werd ook de make-up van Angela bijgewerkt. ,,Maar daar had ze niet erg veel zin in”, schrijft de bron. ,,Alleen maar kortaf en een chagrijnige blik waar je u tegen zegt.”

The Voice of Holland

Angela vertelde in het interview met Veronica Superguide dat ze benieuwd is hoe het afloopt met The Voice. ,,Ik zou het echt niet durven voorspellen”, aldus Angela. ,,Ik weet wel dat ik toch echt op die vloer rond heb gelopen en niks heb gemerkt. Zit ook al lang in het vak en heb zoveel gezien. Maar zodra het John de Mol betreft, dan gaan we er met z’n allen op.”

Tags

ANGELA GROOTHUIZENTHE VOICE OF HOLLAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck