Angela Groothuizen onthult open relatie te hebben

Door: Ditjes en Datjes
15-09-2019

Angela Groothuizen om haar relatie al dertig jaar in stand te houden? Een open relatie, waar ze overigens helemaal geen geheim van maakt. De zangeres vertelt dit openhartig tijdens een interview aan Volkskrant Magazine.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Familie

Samen met Rob Mooij lijdt Angela Groothuizen al sinds de jaren negentig een gelukkig leven. Twee prachtige dochters: de 24-jarige Lola en Nona Tijger van 21 jaar. ,,En dan hebben we nog een aanloper, Lisa. Prachtig kind, 22” laat Groothuizen aan Volkskrant Magazine weten. ,,Ze heeft heel leuke ouders maar dat ging een beetje moeizaam, dus nou ja. Ze hoort echt helemaal bij ons.”

Geen huwelijk

Het stel is nooit getrouwd. Ze hebben een open relatie en Rob heeft naast Groothuizen zelfs nóg iemand in zijn leven. „Ik maak daar geen geheim van, en als iemand het aan me vraagt geef ik antwoord. Maar ik geef geen details” vertelt de zangeres. „Dat vind ik prima, want ik heb over. Ik heb zoveel geluk en liefde en alles wat ik wil, ik heb zat. Snap je? En ik ga hem, mijn aller-allerliefste, in dat ene leven dat hij heeft, niet voor de voeten lopen. Met niets” aldus Angela.

Of de relatie daardoor makkelijker is, vindt zij niet. ,,Nou, nee. Maar het is óók niet echt heel moeilijk. Die man is een vrije ziel. Een fantastische, lieve, trouwe, vrije ziel. En die moet je niet willen beknotten, klaar.”

‘Rob heeft een ander’

Ze gunt haar ‘aller-liefste’ dan ook alles: ,,Dan komt hij terug van haar, en hoe hij me dan knuffelt, dan zíé ik gewoon hoe gelukkig hij is. En dat geluk gun ik hem. Ik gun het haar zelfs” aldus de 59-jarige. Zelf zegt Angela er niet aan moet denken om nu een ander naast haar Rob in haar leven te hebben.

‘Hulp zoeken’

Op dit moment is hun relatie ook niet echt wat het zou moeten zijn en daar is Groothuizen ook eerlijk over. ,,Misschien dat we ook wel hulp gaan zoeken, dat weet ik nog niet. Misschien dat ik straks zeg: ik heb het allemaal wel gezien. Ook dan geldt: goed is goed genoeg” laat Angela weten.

Meer DenD