Angela Groothuizen op zoek naar toyboy? ‘Twintig jaar jonger’

Angela Groothuizen op zoek naar jonge man
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Angela Groothuizen maakt er geen geheim van dat ze zich vermaakt op Tinder. Maar nadat de relatie met de vader van haar kinderen na dertig jaar op de klippen liep, lijkt Angela nu op zoek te zijn naar een toyboy. ,,Ik ga uit met mannen die twintig jaar jonger zijn.”

Angela Groothuizen was in shock toen haar man Rob ineens vertelde dat hij liever alleen was. Een tijd lang was ze kapot van verdriet, maar besloot daarna actie te ondernemen. Ze maakte een Tinder-account aan.

Meerdere ‘lovers’

Angela noemt Tinder een ‘snoepwinkel’. ,,Eerst heb ik een half jaar gehuild om mijn verbroken relatie, daarna ben ik op Tinder gegaan. Een snoepwinkel!”, vertelt ze in Nouveau. ,,Ik blijk een goede hand van swipen te hebben, dus inmiddels heb ik het ontzettend naar mijn zin met al die leuke mannen, van wie sommigen vrienden zijn geworden en anderen lovers.”

Eerder vertelde Angela al dat ze onder een valse naam en onherkenbare foto met een pet op enorm veel likes krijgt. ,,Ik heb me echt suf geswipet. Bijna alles afgewezen, maar met vijf ben ik doorgegaan”, zei ze in weekblad Weekend.

Twintig jaar jongere mannen

In gesprek met Nouveau vertelt Angela dat het contact begint met appen, zonder dat ze weten dat zij het is. Vaak zijn het mannen die een stuk jonger zijn. ,,Ik ga uit met mannen die soms twintig jaar jonger zijn en ze vinden me allemaal heerlijk”, onthult ze.

Aan mensen die daar kritiek op hebben heeft Angela dan ook een duidelijke boodschap. ,,Het maakt me niet uit of mensen mijn manier van leven choquerend vinden. Ze moeten er maar aan wennen dat wij vrouwen ons niet verbergen na ons zestigste.”

Tags

ANGELA GROOTHUIZENNIEUWE LIEFDETINDERTOYBOY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie