Angela: ‘Opsluiten dat stelletje egoïstische C-sterretjes’

Angela de Jong
Door: DitjesDatjes
22-09-2020

Angela de Jong heeft geen goed woord over voor de artiesten die zich keren tegen de corona-maatregelen van het kabinet. In haar column vandaag op AD.nl spreekt ze over een ‘stelletje egoïstische C-sterren die het opportunisme hebben uitgevonden.’ Wat haar betreft worden ze opgesloten.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

,,Het is een grap. Toch? Het moet wel een grap zijn. Zeg me alsjeblieft dat het een grap is, dat #ikdoenietmeermee waarmee een fikse roedel artiesten als Famke Louise, Donny Roelvink, Bizzey, Tim Douwsma, Thomas Berge en dj Hardwell zich tegen de coronamaatregelen keert, juist nu het aantal besmettingen weer oploopt,” begint zij haar column vandaag.

LEES OOK:

#ikdoenietmeermee zet showbizz op scherp

De kritische tv-columniste maakt korte metten met de artiesten die zich tegen de maatregelen van overheid keren. ,,Al die types die normaal gesproken hun Turkse neptandjes stukbijten op de vraag welke selfie ze nu weer eens op hun Insta zullen zetten, eisen meer duidelijkheid.”

C-sterretjes

,,Nou, sluit die gasten lekker op, zeg ik hier op mijn beurt,” schrijft Angela fel. ,,Stelletje egoïstische C-sterren die het opportunisme hebben uitgevonden.”

Ze stelt fijntjes vast dat Thomas Berge in maart nog stond mee te zingen met met het coronalied om het zorgpersoneel te steunen. Volgens Angela impliceren Berge en zijn collega’s nu dat we de regels maar moeten overtreden zodat het zorgpersoneel weer overwerkt kan raken.

In de ogen van Angela gaat het om verwende snotapen die vinden dat het allemaal wel erg lang duurt. Kennelijk is de gezondheid van oma en opa minder belangrijk dan hun nieuwe auto, nieuwe tour of nieuwe gebit, sluit ze af.

Tegelijkertijd is ook de zangeres Famke Louise ontmaskers. Zij liet zich dit voorjaar nog dik betalen om haar ruim 1 miljoen volgers van de corona maatregelen te overtuigen. Nu is ze het kennelijk zat en staat ze plotseling aan de andere kant. Het zangeresje vindt dat geen probleem. Ze beroept zich op ‘voortschrijdend inzicht.’


Meer DenD