Angelina Jolie wil andere rechter in scheidingszaak

Door: DitjesDatjes
10-08-2020

Na vier jaar is de scheiding van Angelina Jolie en Brad Pitt nog steeds niet rond en het lijkt ook nog wel even te gaan duren. De actrice heeft maandag een verzoek ingediend voor een andere rechter in de zaak, melden Amerikaanse media.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De rechter zou betrokken zijn bij andere rechtszaken waar ook Brads advocaat aan werkt. Tijdens de scheidingszaak van het acteurskoppel heeft hij dit nooit aangegeven, zeggen de advocaten van Angelina.

Net als vele andere sterren betalen de twee exen een privérechter in hun scheidingszaak zodat veel persoonlijke en financiële details geheim blijven. Bepaalde verzoeken moeten echter wel volgens de standaardprocedure worden ingediend en zijn dus openbaar.

Officieel single

Angelina en Brad zijn nog niet officieel gescheiden, maar werden vorig jaar wel door de rechter officieel single verklaard. Het voormalige koppel heeft sindsdien de status van vrijgezel en blijft dat totdat de scheiding rond is.

Waarom de scheiding van de 44-jarige actrice en de 56-jarige acteur nog steeds niet rond is, is niet duidelijk. De twee zouden het onder meer niet eens worden over de voogdij van hun zes kinderen en de alimentatie die Brad moet betalen.

De actrice vroeg in 2016 de scheiding aan na een huwelijk van twee jaar. Ze waren toen wel al in totaal twaalf jaar samen. Samen hebben ze zes kinderen, waarvan de oudste drie zijn geadopteerd.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD