Anna Drijver bang voor eigen bruiloft

Door: DitjesenDatjes
24-05-2019

Het is een van Nederlands’ mooiste showbizzkoppels: Benja Bruijning en Anna Drijver. Over een aantal maanden wordt hun liefde bekroond met een tweede kindje, maar trouwen zit er voorlopig nog niet in. Iets wat vooral Benja erg jammer vindt.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Taartmoment

Het is de grote droom van veel meisjes en vrouwen: in een prachtige jurk langzaam naar het altaar lopen terwijl honderden ogen op jou gericht zijn. Maar voor Anna Drijver is het een nachtmerrie. Hoewel ze actrice is, en dus wel gewend is dat mensen naar haar kijken, gaat een bruiloft echt te ver. Daarnaast snapt ze ook niet zo goed wat het nut van trouwen is. ,,Als ik ook maar een beetje het idee heb dat mijn onafhankelijkheid in het geding komt, word ik kribbig. En daar zou ik op mijn bruiloft dan last van kunnen hebben. Ik snap sowieso niet waarom ik voor de wet ja zou moeten zeggen, mijn commitment is er al. En dan al die mensen die je moet uitnodigen en het verplichte ‘taartmoment’, zegt de actrice in de Libelle.

Benja, met wie Anna inmiddels negen jaar samen is, ziet trouwen wel zitten. Gelukkig accepteert hij de wens van zijn vrouw. ,,Ik vind het juist een mooi idee dat we man en vrouw zouden zijn. Maar ik rouw er verder geen minuut om.”
Eerder deze maand maakte het stel bekend een tweede kindje te verwachten. Of het een jongetje of meisje wordt, weten ze zelf niet. ,,Bij de eerste wisten we het ook niet of het een jongen of meisje zou worden en nu houden we het weer op een verrassing.” De kleine Lea (2) wordt ieder geval grote zus. ,,We hebben haar nog niet écht voorbereid op de komst. Dat gaan we nog doen.”

Meer DenD