Anna Kendrick is trots op gebouwde LEGO-sets

Door: DitjesDatjes
10-04-2020

Hoewel ze verplicht thuis moet zitten vanwege het coronavirus, vermaakt Anna Kendrick zich prima. Donderdagavond was de actrice vanuit huis virtueel ‘te gast’ in The Tonight Show van Jimmy Fallon en toonde ze trots haar nieuwe hobby: LEGO-sets bouwen.

Tekst gaat verder onder advertentie

“Ik doe echt te veel met LEGO nu”, bekent Anna, die niet eerder zo met het speelgoed in de weer was. “Maar het blijkt dat LEGO echt fantastisch is. Het is zo leuk! Het zou eigenlijk niet zo leuk mogen zijn. Ik ben volwassen, wat is er aan de hand?!”

Als talkshowhost Jimmy aan Anna vraagt waar ze dan zoal mee bezig is laat ze trots een model van de Millennium Falcon uit Star Wars zien. “Dat is de grootste set die er bestaat”, roept hij. Inmiddels is Anna al redelijk ervaren en wijst ze de presentator terecht op het feit dat de set van de Death Star de grootste is. “Je bent al een aardige LEGO-nerd geworden”, grapt Jimmy dan.

Ook al heeft ze veel plezier met het bouwen van de sets, als alles voorbij is houdt Anna het speelgoed toch niet voor zichzelf. “Ik ga het natuurlijk weer afbreken en dan aan een kind geven als dit allemaal voorbij is”, zegt ze. Maar dat zal toch niet makkelijk worden, verwacht ze. “Gek genoeg ben ik er toch een beetje trots op. Net alsof je iets van IKEA in elkaar hebt gezet en dan denkt ‘misschien ben ik hier wel heel goed in en kan ik wel timmerman worden?”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD