Anna Nooshin en Thijs Boermans op liefdesvakantie?

Anna en Thijs genieten van elkaar op vakantie
Door: Charlotte Wijnen
07-12-2022

Na de breuk met Nassim Zeta, is Anna Nooshin weer aan het daten geslagen. Ze is al meerdere keren innig gespot met Thijs Boermans en nu lijken de twee zelfs op liefdesvakantie te zijn…

Anna en Thijs worden de afgelopen tijd voortdurend samen gespot. ,,Gisteren zijn ze weer zoenend bij een restaurant gespot”, meldde Yvonne Coldeweijer een paar weken geleden op Instagram.

Filmpje

Al snel leek het stel de geruchten te bevestigen. Thijs deelde op TikTok een filmpje waar hij lag te ‘slapen’ in het bijzijn van een vrouw. Hoewel alleen de handen te zien waren, was het volgens velen duidelijk dat het om Anna ging. De tatoeages op de pols kwamen namelijk overeen met de tatoeages van Anna.

Liefdesvakantie?

Waar ze elkaar hebben leren kennen en hoe lang dit al aan de gang is, is nog niet duidelijk, maar de relatie lijkt wel serieus te zijn. Anna en Thijs hebben bijna dezelfde foto in Instagram Stories gedeeld, wat erop wijst dat ze samen zijn. ,,Het ziet er naar uit dat Anna en Thijs er tussenuit gaan met z’n tweetjes”, meldt Juicechannel op Instagram. ,,Ze waren deze ochtend samen op Schiphol.”

‘Avontuurtje’

Onlangs gonsde het nog van de geruchten dat Thijs tijdens de opnames van Expeditie Robinson een avontuurtje met Rose Bertram had beleefd. In ieder geval is het ‘avontuurtje’ niet uitgelopen op een relatie, want Thijs heeft zijn pijlen inmiddels op Anna hebben gericht.

Meer DenD