Anna Nooshin noemt journalist De Telegraaf sensatiezoeker

Door: DitjesDatjes
03-07-2020

Anna Nooshin beticht De Telegraaf van “sensatie zoeken” nadat de krant kritische vragen stelde over het handhaven van de coronamaatregelen tijdens het openingsfeestje van haar nieuwe ‘Instagram Experience’. Ze koos er bewust voor om daarom bij het interview weg te lopen, zo legt ze uit op Instagram.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Ik koos er bewust voor de vraag niet te beantwoorden, niet omdat deze niet te beantwoorden was, maar omdat dit niet de insteek was van het interview en ik daardoor totaal werd overrompeld door de negatieve toon”, zo stelt Anna. Volgens haar beantwoordt ze altijd alle vragen met liefde en “die met goede intentie worden gesteld”. “Hierbij kreeg ik dat gevoel echter niet. Het voelde als sensatie zoeken en daar wilde ik graag van wegblijven.”

De beelden van het interview gingen eerder vrijdag viral. In het filmpje is te zien dat de socialite niet wil ingaan op vragen of de coronarichtlijnen van de overheid wel werden gehandhaafd op de openingsparty. “Hier gaan we het niet over hebben”, zo kapte Anna het gesprek af. Daarna greep haar woordvoerder buiten beeld in: “Dat is niet een probleem dat alleen hier speelt, dat is in de hele maatschappij.”

Op Instagram verduidelijkt Anna dat er allerlei maatregelen zijn getroffen. Zo zijn er verschillende luchtfilters geplaatst die ook in vliegtuigen worden gebruikt, worden strakke tijdslots gehanteerd en is er desinfecterende handgel beschikbaar. “De veiligheid en gezondheid van onze bezoekers staat voor ons te allen tijden voorop”, zegt ze.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD