Anna Nooshin ten huwelijk gevraagd!

Anna Nooshin is ten huwelijk gevraagd! Dat wordt duidelijk uit een Instagrampost die ze heeft geplaatst. ,,Big question, simple answer’, schrijft ze erbij.

Droom

Ook haar vriend Nassim Zeta plaatst een bericht op Instagram: ,,In geen miljoen jaar had ik gedacht dat ik iemand zou vinden die zo perfect is, iemand die mij blijer maakt dan dat ik ooit durfde te dromen, iemand die mijn leven zou raken en me een nieuwe reden om te leven geeft. Maar toen vond ik jou en realiseerde me ik dat alles wat ik verwachtte dat jij was niet te vergelijken is met wie jij echt bent. Trouwens…ze zou ja!

View this post on Instagram

💍 Big question, simple answer ❤️ @sirzeta

A post shared by Anna Nooshin (@annanooshin) on

 

Ex

Anne en haar verloofde Nassim Zeta zijn pas een paar maanden bij elkaar. In de zomer van 2018 maakte de presentatrice bekend dat zij en Danny Roumimper na dertien jaar een relatie te hebben uit elkaar gingen. Lang was ze niet single want eind 2018 vond ze het geluk bij Nassim Zeta.