Anna Nooshin wordt huurbaas!

Huisbaas Anna
Door: Matthieu Slee
29-12-2021

Nu Anna Nooshin als influencer minder invloed heeft, gooit ze het over een andere boeg. Ze koopt en verhuurt woningen in Rotterdam!

Anna Nooshin heeft in Rotterdam twee appartementen aangeschaft. Ze betaalde 520.000 euro, zo meldt website Bekende Buren. Anna betaalde het bedrag met eigen geld. Ze gaat de woningen niet gebruiken om er zelf te wonen, zoals ze dat ook niet deed in die andere woning dat ze in de havenstad kocht. Anna heeft zelf een optrekje in Amsterdam, maar woont met vriend Nassim Zeta in een pand het Haagse van Stolkpark, nabij Scheveningen.

Verhuren
Nassim kocht het pand volgens Bekende Buren destijds voor 3,4 miljoen euro., maar de hypotheek is 5,6 miljoen euro. Het optrekje heeft een woonoppervlakte van 553 vierkante meter en telt achttien kamers, waaronder acht slaapkamers. Het heeft er dus veel van weg dat Anna haar nieuw aangeschafte onroerend goed zal verhuren. Dat gebeurt al met het driekamerappartement bij winkelcentrum Zuid Plein dat ze verhuurt voor 1195 euro per maand.

Huisbaas
Onlangs berichtte DenD nog dat de populariteit van Anna Nooshin als influencer tanende is. Volgens roddelkoningin Yvonne Coldeweijer zag Anna zich zelfs genoodzaakt om ‘volgers’ te kopen om haar account nog een beetje body te geven. Met deze onroerendgoedportefeuille lijkt Anna het over een geheel andere boeg te gooien, als huurbaas. Wie het laatst lacht…Meer DenD