Anne Lok: ‘Huwelijk Pechtold stond al op instorten’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

In het interview met Privé neemt Anne Lok geen blad voor de mond. Niet alleen beschuldigt ze Pechtold van psychische mishandeling, maar ook doet ze een boekje open over het huwelijk van Pechtold met Froukje Idema.

Geruchten

Bijna twintig jaar waren Alexander Pechtold en zijn vrouw Froukje Idema getrouwd. Samen hebben ze twee kinderen; een dochter en een zoon. Na jaren van gelukkig samen te zijn geweest kwam daar een aantal jaar geleden verandering in. In 2016 gingen er geruchten rond dat Pechtold niet trouw zou zijn aan Froukje, en er en geheime liefde op zou nahouden. Hij en zijn vrouw woonden even later niet meer samen en zijn inmiddels definitief uit elkaar.

De geruchten bleken namelijk te kloppen. Pechtold is in totaal vier jaar samen geweest met de Drentse Anne Lok. De kans bestaat zelfs dat Pechtold vader is van de tweeling van Anne. Toch lijkt het niet alleen maar de schuld van de politicus te zijn, dat zijn huwelijk op de klippen liep. Anne vertelt aan Privé namelijk het volgende: ,,Alexander vertelde aan mij dat zijzelf ook al ruim elf jaar een minnaar had. Die was ontstaan toen Alexander er eerder al eens verschillende buitenechtelijke relaties op had gehouden.”

 

Tags

ALEXANDER PECHTOLDANNE LOK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck