Anne Lok naar ziekenhuis gespecialiseerd in meerlingen….

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Het kan niet lang meer duren voordat Anne Lok bevalt. De ex-minnares van Pechtold was in januari uitgerekend, maar is afgelopen vrijdag hoogzwanger gespot bij het ziekenhuis in Zwolle. Ze kan ieder moment voor de vijfde keer bevallen van wat misschien wel het kind (of kinderen) van Pechtold is.

Tweeling

In Privé staan exclusieve foto’s van Anne waarop te zien is dat ze hoogzwanger samen met twee van haar vijf kinderen het ziekenhuis in loopt. Het ziekenhuis is volgens Shownieuws gespecialiseerd in bevallingen van meerlingen. Dat zou betekenen dat Anne opnieuw een tweeling krijgt. De twee meisjes van wie ze vorig jaar beviel, zouden van Pechtold kunnen zijn en ook deze keer is de politicus waarschijnlijk de vader. ,,Het is wel in de genen natuurlijk een tweeling, maar ik zou het niet weten. Het zou best mogelijk zijn omdat ze in Zwolle was. Wie weet is het weer een tweeling. Dat is wat!”, reageerde de fotograaf van de foto’s, Ferry de Kok, op Shownieuws.

Gescheiden

Pechtold was natuurlijk in geen velden of wegen te bekennen. De politicus heeft aangegeven niets meer met Anne Lok te maken willen hebben. Inmiddels is Pechtold afgetreden als fractievoorzitter van D66, en hoewel hij beweert dat dit niets met de affaire met Anne te maken heeft, is er destijds ernstig getwijfeld aan zijn betrouwbaarheid. Anne was zo verliefd op Pechtold dat ze haar man, en vader van drie van haar kinderen, daarvoor verliet. Ook Pechtold verliet zijn vrouw voor Anne.

 

Tags

ANNE LOKKINDERENPECHTOLDPOLITICUSTWEELINGZWANGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck