Annekee Molenaar bracht huwelijksnacht zonder Matthijs door

EK gooide roet in het eten
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Vlak voor het EK voetbal is Matthijs de Ligt in het huwelijksbootje gestapt met zijn grote liefde Annekee Molenaar. Na de grote dag vetrok Matthijs direct naar het EK, waardoor Annekee de huwelijksnacht alléén doorbracht…

Matthijs de Ligt ging bijna een jaar geleden op één knie voor Annekee. En hoewel het een sprookjesachtige bruiloft beloofde te worden, was het lastig om een moment voor de bruiloft te vinden. Het stel was oorspronkelijk van plan om in mei te trouwen, maar moesten vanwege de voetbalcarrière van Matthijs de planning op het laatste moment omgooien.

EK

De grote dag werd verschoven naar 7 juni, maar door het EK in Duitsland kon het stel geen grote bruiloft houden. ,,Met het EK in Duitsland deze zomer leek het onmogelijk om een grote bruiloft te plannen”, vertelt Annekee aan de Duitse Vogue. ,,Maar we wilden het eindelijk officieel maken en vrouw en man worden. Daarom hebben we het eerst in kleine kring gevierd.”

Huwelijksnacht

De avond ná de bruiloft verliep ook anders. Matthijs vertrok die avond direct naar het trainingskamp van het Nederlands elftal en daarom bracht Annekee de huwelijksnacht zonder haar echtgenoot door. Gelukkig was dat voor Annekee geen probleem, want het was een prachtige dag met hun dierbaren.

En een grote bruiloft komt er alsnog. Matthijs en Annekee zijn van plan die in Italië te houden. ,,We hebben drie jaar samen in Italië gewoond en daar een fantastische tijd gehad, dus het voelt goed voor ons om voor deze locatie te kiezen. Onze beste vakanties waren in Toscane. Maar met de Europese Kampioenschappen in Duitsland deze zomer is het natuurlijk onmogelijk om een grote bruiloft te plannen.”

Tags

ANNEKEE MOLENAARMATTHIJS DE LIGT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck