Annemarie Keizer onder vuur na delen nieuw gezinslid

Annemarie Keizer onder vuur
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Annemarie Keizer kan haar geluk niet op: ze heeft een nieuw huisdier en deelt dat maar al te graag met haar volgers op Instagram. Maar in plaats van positieve reacties, krijgt Annemarie te maken met een hoop kritiek. ,,Gelukkig zijn ze straks verboden!”, luidt het in de reacties.

Annemarie kan niet wachten om het geweldige nieuws met haar volgers te delen: ze is naar de dierenwinkel gegaan en heeft een hamster opgehaald.

Verboden

,,We hebben een gezinslid erbij!”, schrijft Annemarie enthousiast bij een foto waarop ze het diertje vasthoudt. ,,Na deze foto vloog Harry per ongeluk uit mijn handen maar bleef gelukkig ongedeerd.”

De foto zorgt voor enige ophef. Volgers vinden de keuze voor een hamster vreemd, omdat ze vanaf 2024 verboden zijn als huisdier. Dit omdat ze volgens onderzoekers niet thuishoren in hokjes.

Ook kunnen volgers er niet om lachen dat Annemarie de hamster al heeft laten vallen. ,,En dit is precies de reden waarom ze vanaf 2024 verboden zijn, bedankt!”, zegt een volger boos.

‘Ik zou even de dierenarts bellen’

Een andere volger stelt dat je een hamster ook nooit mee naar buiten moet nemen. ,,Hamsters kunnen al iets breken als ze 15 centimeter vallen. Ik zou even de dierenarts bellen”, reageert de volger. ,,En het is beter om niet met je hamster naar buiten te gaan omdat ze een heel zwak immuunsysteem hebben.”

Tags

ANNEMARIE KEIZERGEZINSUITBREIDINGSIMON KEIZER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck