Annemarie onthult: ‘Gasten Jinek op terreurlijst’

Door: Ditjes en Datjes
11-09-2019

Annemarie van Gaal was afgelopen juli te gast bij Jinek om haar stem te laten horen voor het boerkaverbod. Als enige voorstander van dit verbod onthult zij nu heftige details over die avond.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Terreurlijst

Volgens Van Gaal was er een nikab-draagster uitgenodigd die ook twee gasten wilde meenemen. Maar haar introducés, inclusief de genodigde zelf, waren absoluut niet meer welkom na een schokkende ontdekking. ,,Toen hebben ze dat publiek langs te lijst gelegd en toen bleken er een aantal mensen toch op een zeer verdachte lijst te staan” vertelt de ondernemer in Goedemorgen Nederland. Annemarie bevestigd dat het om de terreurlijst gaat.

Extreme bewaking

,,Plotseling was er extreme bewaking, iedereen werd gefouilleerd, alle tassen werden binnenstebuiten gekeerd” vertelt Van Gaal verder. Ze is van mening dat NPO haar daar niet ‘alleen’ had moeten laten zitten in een voor haar gevaarlijke situatie.

‘Het is in disbalans’

De ondernemer voelde zich erg eenzaam aan tafel als enige voorstander van het boerkaverbod. ,,Het is in disbalans. Er zitten zes man tegenover je, drie strafpleiters die ook niet op hun mondje zijn gevallen, die allemaal tegen de handhaving zijn.” Maar toch vond ze dat ze haar stem moest laten horen. ,,Ik dacht ik ga er toch zitten want iemand moet dat geluid laten horen” aldus Annemarie.

Ook vond ze dat ze werd aangevallen. ,,Dan word ik aangevallen met ‘jij bent bang’ of zo. NPO had ook moeten zeggen wat de gevolgen zijn.”

Meer DenD