‘Annemiek nog verliefd op ex’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Kijkers roepen al weken dat het lijkt alsof Annemiek zich niet openstelt voor de mannen die haar hart proberen te veroveren, en dat zou zomaar kunnen kloppen. Weekblad Privé suggereert dat de boerin weleens nog gevoelens zou kunnen hebben voor haar ex!

‘Een lastig verhaal’

Insiders zouden aan weekblad Privé hebben verteld dat boerin eigenlijk nog steeds niet over haar ex-vriend heen is. De reden dat de relatie voorbij ging zou erg praktisch zijn geweest. Hij heeft net zoals Annemiek een eigen boerderij en dus hadden ze het allebei te druk om elkaar vaak te zien. Dat verklaart waarom Annemiek in afgelopen aflevering zo duidelijk maakte dat ze niet aan Erik, die samen met zijn ouders een bedrijf in de paarden heeft, durfde te vragen hoe hij een relatie voor zich ziet. ,, Als je allebei 24-7 op je eigen plekje werkt, en dat plekje is anderhalf uur uit elkaar dan wordt het een heel lastig verhaal.”

Niet open voor nieuwe liefde?

Doordat ze misschien nog warme gevoelens heeft voor haar ex-vriend, kan ze zich maar moeilijk openstellen voor een nieuwe liefde. Iets wat Steven, de man die Annemiek onlangs naar huis stuurde, zelf heeft gemerkt. ,,Ze gaf aan iemand te zoeken die totaal iets anders doet dan zij, met wie ze serieuze gesprekken kon voeren, iemand met diepgang, die haar horizon kon verbreden”, zei Steven over de reden dat hij een brief schreef naar de boerin. Maar de logeerweek viel erg tegen. ,,Het moet wel van twee kanten komen en als je niet echt iets terugkrijgt, of je merkt dat een ander niet echt de behoefte heeft om serieus op iets in te gaan, dan is het een beetje trekken aan een dood paard. Dat vind ik een beetje zonde van mijn energie.’’ 

Zal het Annemiek toch nog lukken om verliefd te worden op Erik of op Jelte of zit ze met haar hoofd nog bij een hele andere man?

Tags

ANNEMIEKBOER ZOEKT VROUWBZVERIKEXEX-VRIENDJELTE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck