Annemiek overspoeld met liefdesverklaringen na Expeditie Robinson

Door: Charlotte Wijnen
05-12-2021

Annemiek Koekoek was misschien wel één van de minst geliefde deelnemers van dit seizoen van Expeditie Robinson. Maar bij de mannen blijkt de boerin wel in trek te zijn. Na haar deelname werd ze overspoeld met liefdesverklaringen…

Veel kijkers opgelucht met vertrek Annemiek

Do, Annemiek, Robbert en Jay-Jay streden in de aflevering van donderdag in Expeditie Robinson voor immuniteit. Maar door een slim verbond van de andere drie deelnemers moest Annemiek het eiland verlaten.

De boerin kreeg na elke aflevering kritiek over zich heen en veel kijkers waren dan ook opgelucht dat ze haar spullen moest pakken. Toch waren er ook wat kijkers die nog wat langer naar de boerin hadden willen kijken…

‘Ik krijg zoveel berichten’

,,Het is echt bizar. Ik krijg zoveel berichtjes”, onthult Annemiek in gesprek met RTL Boulevard. Ze denkt dat dit komt door de gesprekken die ze heeft gevoerd met de andere deelnemers op het eiland. ,,Het komt vooral door de aflevering dat we in de slaapzakken aan het praten waren met zijn allen”, legt Annemiek uit.

Samen met de andere deelnemers was ze grapjes aan het maken over haar seksleven, waarop Sterrin zei dat Annemiek ‘altijd zin heeft’. ,,Nou, toen heb ik echt zoveel liefdesverklaringen gekregen en zoveel mannen die vroegen: ‘Heb je de liefde al gevonden, anders wil ik wel’. Dus het is fijn om te weten dat ik opties heb”, lacht Annemiek.

Meer DenD