ZIEN! Anouk en Dominique emotioneel bij uitspreken trouwgeloften

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Anouk en haar kersverse echtgenoot Dominique Schemmekes hebben het niet droog gehouden bij het uitspreken bij hun trouwgeloften. Ten overstaan van 40.000 mensen op het Malieveld waren beiden geraakt door de woorden die zij vooraf voor elkaar hadden opgeschreven. Maar er werd ook gelachen tijdens de bijzondere ceremonie.

“Vroeger had ik altijd twee grote dromen. Eén was veel kinderen, dat is gelukt, en de tweede was groots trouwen. Ik denk dat dat laatste iets te letterlijk genomen is. Maar ik had het op geen enkele andere manier gewild, het past precies bij wie je bent”, begon Dominique zijn geloften.

Puur

Hij vertelde dat er tijdens het schrijven van de geloften steeds één woord naar boven kwam, en dat was puur. “Je bent een pure vrouw, altijd positief wat er ook gebeurt. Je bent behalve prachtig, ook liefdevol en zorgzaam, niet alleen voor mij en je gezin maar voor iedereen die je raakt. Je bent een echt rolmodel en ik hoop dat mijn kinderen zoals jij mogen worden.” Na Dominiques woorden wilde Anouk haar aanstaande een zoen geven, maar daar stak de trouwambtenaar een stokje voor. “Ho ho ho, je gaat te snel!”, riep zij lachend.

Toen was het de beurt aan de 47-jarige zangeres om te vertellen waarom ze met Schemmekes wilde trouwen. Maar niet voordat ze met een slokje water even was bijgekomen van de woorden van haar aanstaande. “Ik begrijp nu waarom je als eerste wilde”, grapte Anouk. Daarna refereerde ze als eerste aan de ongewone setting en locatie voor de bruiloft. “Wie had ooit gedacht dat wij hier vanavond zouden staan op het Malieveld met ongeveer 40.000 mensen?”, zei ze, waarna er luid gelach klonk vanaf het veld vol toeschouwers.

‘Een rolmodel’

Anouk haalde daarna een persoonlijke herinnering op aan de tijd waarin ze Dominique leerde kennen. “Toen wij elkaar leerden kennen zat ik zelf nogal in een donkere periode van mijn leven, en ik kan me nog heel goed herinneren dat ik vrijwel elke dag bad om een zielsverwant. Een zielsverwant die eerlijk zou zijn, zorgzaam zou zijn, loyaal en vooral liefdevol naar de kinderen toe. Echt een rolmodel. Maar vooral iemand die mij zou kunnen begrijpen. Iemand met wie ik mijn visie zou kunnen delen. En iemand met wie ik me vrij genoeg zou voelen om mezelf te zijn, zonder enig oordeel. En dat heb ik allemaal gevonden in jou”, zei de zangeres.

Nadat de twee elkaar eindelijk mochten kussen en ook de ringen waren uitgewisseld, pakte Anouk de microfoon om in haar trouwjurk nog de laatste nummers van haar concert ten gehore te brengen.

BuzzE

Tags

ANOUKBRUILOFTGETROUWD

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie