Anouk hakt in op kleding Voice-deelneemsters

Kritiek op kleiding van meiden Younique.
Door: Jos La Grande
22-01-2021

Ze heten Younique en de vier zangeresjes in spe uit Sittard kregen de wind van voren van The Voice-coach Anouk. Evi, Lotte, Marieke en Deñé vertrokken geen spier toen Anouk haar snoeiharde oordeel velde. Anouk vond Younique met het liedje Mirrors niet heel erg uniek…

Eerst kwam er kritiek op de muzikaliteit van het meidengroepje, dat ook vergeleken werd met met die andere succesvolle meidengroep O’G3NE. ,,Ik vond het niet zo goed, ook harmonisch was het niet zo goed”, zo stak Anouk van wal. ,,Als je toch met zijn vieren bent, dan moet je je partijen goed uitzoeken.”

‘Te braaf’

En toen kwam het andere hoge woord eruit. Er volgden opmerkingen van Anouk over de kleding van de meisjes: ,,Ik moet eerlijk ook zeggen, jullie zullen hele lieve meiden zijn maar qua kleding ziet het te braaf en te degelijk uit. Zeker als muzikant moet je net wat extra’s hebben, niet alleen muzikaal maar ook qua look.”

Toen stopte Anouk met haar oordeel: ‘voordat het een hele grote depressieve boel wordt…’ zei ze nog om de pijn wat te verzachten.

‘Nogal stoffig’

Toen de vrolijke meisjes al vertrokken waren, babbelden de coaches nog even verder. Anouk noemde het ‘nogal stoffig allemaal’. Volgens Ali B., die de groep gaat coachen, is Younique juist ‘sexy in Limburg’.

Er was op twitter al meteen kritiek op de uitlatingen van Anouk:

Meer DenD